La nostra ubicació

L’Ecofinca Lo Favaret està situada en un turó abancalat amb els fantàstics marges de pedra seca, als contraforts del Parc Natural de la Serra del Boix-Cardó, a la comarca del Baix Ebre, al sud de la província de Tarragona i a menys de dues hores de viatge tant de Barcelona al nord, com de València al sud. Gaudim d’una vista privilegiada del Parc Natural del Delta de l’Ebre, al que pots accedir en 20 minuts i estar envoltat d’arrossars, fauna d’infinitat d’espècies i platges naturistes. Però evitant els seus inconvenients: les plagues i els mosquits.

A mig camí entre la història de la ciutat de Tortosa i la tradició marinera de la vila de l’Ampolla, tenim accés directe a ambdós escenaris: la muntanya i el mar, sense oblidar l’ecosistema fluvial del riu Ebre i el seu meravellós delta.

Des de l’autopista a l’Ecofinca hi ha 10km de distància per camins rurals asfaltats dels quals els últims 400 m són pista forestal de terra apta només per a vehicles normals que no siguin molt baixos o molt llargs.

Com arribar a Lo Favaret